MÅNEDENS CD:

A FRIEND IN LONDON: UNITE

★★★★★☆

Fans af gruppen "A Friend in London" har ventet længe på debut-CD’en, men heldigvis ikke forgæves. For UNITE er ikke blot for Grand Prix-elskere, men en overbevisende debut, der fastslår, at A FRIEND IN LONDON faktisk hører blandt Danmarks bedste bands.

En blæret a capella-start i THE LIGHT slår tonen sikkert an, og afløses snart af den potentielle ørehænger GET RICH IN VEGAS. Lyden synes inspireret af 80ernes engelske pop/rock, men nu i nyt snit.

Naturligvis rummer CD’en også Grand Prix-vinderen A NEW TOMORROW, der forlængst har slået sig fast som en moderne klassiker. Intet under, at sangen klarede sig så flot internationalt og at A FRIEND IN LONDON også på udenlandske scener har fået bevist deres værd.

Sangligt spænder UNITE også vidt og forsangeren Tim Schou formår både at give den gas i de mere vilde passager og at være inderlig, som f.eks. i den intenst smukke "Out of My Hands". Så man behøver slet ikke at være en ven for at glæde sig over UNITE, der utvetydigt beviser, at A FRIEND IN LONDON sagtens kan stå på egne ben.