ALADDIN AND HIS WONDERFUL LAMP

★★☆☆☆☆

Copenhagen Theatre Circle (CTC) har tidligere med succes præsenteret engelsksprogede pantomime i Krudttønden. Men denne gang er der sjusket for meget med resultatet – ikke mindst på tekstplan – og resulatet morer desværre kun i glimt.

ALADDIN AND HIS WONDERFUL LAMP udspiller sig ikke som vi troede i arabien land, men i Kina. Og vi får sågar en sang på kinesisk.

Som sædvanlig har CTC sammensat en broget flok spilleglade mennesker i alle aldre, men ingen af dem kan
tilsyneladende synge. Alligevel skal deres mangler udstilles igen og igen i diverse musicalnumre, hvilket kan gå an en gang eller to gange, men i længden bliver det pinefuldt – ikke kun at lytte til.

Barry Mckenna har før haft evne til at indgyde de medvirkende nok selvtillid til, at de næste nåede udover deres egne evner, men det sker ikke denne gang. Flovhederne er flere end grinene, og så kan ca. to en halv time godt blive rigtig lang tid.

Måske burde CTC i højere grad koncentrere deres begrænsede ressourcer på mindre produktioner fremfor et stort show, hvor der tydeligvis ikke har været overskud til i tilstrækkelig grad at få styr på tropperne eller bare få rekrutteret og anvendt en smule talent.