LINDA P’S HOVEDPINE

★★★★★☆

Linda P fastslår sin position som Danmarks stand-up dronning med sit seneste show Linda Ps hovedpine på Falconer Scenen. Vi følger hende fra hun slår øjnene op som en moderne Jeppe i baronens sang, og straks havner i et skænderi med kæresten, der bevæger sig rundt i køkkenet som en skygge.

Senere tager vi med Linda på arbejde og på druk til hun kommer så fuld hjem, at hun begynder at skære rugbrød med en boremaskine. Hun ender dog i sengen igen – med en til flere partnere, men når også at lange ud efter gay parade, Jim Lyngvild og Gustav. En smule omsorg kan hun også mobilisere og hendes afsluttende sang til fordel for reality-stjerner går rent ind hos publikum. Derimod fungerer en sekvens med en umorsom dukke slet ikke og bør skæres ud, så showet kommmer ned på under to timer.

Men ellers er vi næsten på Anders Mattesen-niveau og i en noget mere afslappet stil. Linda P har et nærvær og en meget direkte oprigtighed i sit væsen på trods af, at hun afslører sig selv som en værre løgnerske. Vi vælger dog at tro, at hun har fået serveret doughnut-formede bøffer som barn, af den simple grund, at det er en sjov historie – især når man kender forklaringen…