BODIES BODIES BODIES

★☆☆☆☆☆

Filmens åbningsscene er den bedste. En mørk og en lys kvinde kysser hinanden intenst. Friskt, frit og uden omsvøb – et overbevisende kys og filmens eneste oprigtige scene.

Selv for fans af gysergenren må Halina Reijns BODIES BODIES BODIES nemlig være en skuffelse. Konceptet kender vi i al fald lidt for godt: En gruppe forkælede unge mødes i en luksusvilla for at feste, men en "hvem-er-morderen?"-agtig selskabsleg udvikler sig fatalt efter indtagelse af diverse rusmidler.

Ikke at det interesser biografgængerne, for alle filmens unge virker håbløst opkørte og selvoptagede. De fleste af de unge piger er klædt i kropsnære dragter, der synes at fremhæve deres bryster, mens de aldrende mænd f.eks. er iført slasket pink jockingdragt og det der er værre. Sexismen bliver dog næsten sekundær i forhold til den ubehagelige skingre tone, der dominerer i filmens dialog.

Stjernefrø som Maria Bakalova og Pete Davidson spildes totalt i et mere end almindeligt åndsvagt plot, og man kan næste ikke vente på, at de unge får taget livet af hinanden.

Man spørger sig selv, hvad vi dog skal med filmen af denne type, og om der ikke er mere andre mere relevante film, der i højere grad ville klæde det danske filmrepertoire?