SHITHOUSE

★★★☆☆☆

Den selvnuttede Cooper Raiff spillede ikke blot hovedrollen i SHITHOUSE, men har både skrevet og instrueret. Han tegner et portræt af en ung mand, Alex Malmquist (!), der er flyttet hjemmefra for at gå på "college".

Han kæmper med at aklimatisere sig i forhold til dine mange nye mennesker – ikke mindst den aparte pige Maggie (skævt spillet af Dylan Gelula). Men mentalt hænger har stadig i mors skørter, og så er det svært at finde sit såsted i en ny verden.

Cooper Raiff har flere fine observationer angående vanskelighederne ved at finde et nyt ståsted i tilværelsen som ungt menneske, men han spænder selv ben for det meste ved selv at påtage sig hovedrollen. Som 23-årig virker han for gammel til rollen og hans hvalpede spillespil irriterer.

Bedre går det for Dylan Gelula, der som Maggie har en off-beat væremåde, der adskiller sig radikalt fra de ferske pigeportrætter, der ofte forbindes med college-film.

Unge studerende vil muligvis kunne genkende sig selv i flere af filmens situationer, men der er stadig ikke nok til at gøre SHITHOUSE til en god film.

Logan Miller fremkalder dog et smil eller to som den gennembøvede Sam, men ellers er der ikke mange gode argumenter for at tjekke ind i SHITHOUSE.