DU ER DEN

★★☆☆☆☆

Sommerens hidtil mest bøvede Hollywood-komedie hedder DU ER DEN, og handler om fem fuldvoksne mænd, der insisterer på at opføre sig som børn. Det forpligter dem til en hel måned om året at deltage i en decideret åndsvag fangeleg – uanset om de er på job eller til begravelse.

Samtlige filmens kvinder ser op til disse midaldrende tumlinge, hvilket forekommer helt i gennem ubegribeligt og ikke så lidt nedsættende for kvindekønnet. Alt filmen tilmed bygger på en autentisk historie gør den ikke mere troværdig i sin filmiske form.

Jeff Tomsic udviste allerede ualmindelig dårlig smag i kortfilm som "I’m having a difficult time killing my parents", og denne hans spillefilmsdebut synes at besejle hans skæbne som instruktør af fladpandet drengerøvskomik.

Ed Helms spiller tilsyneladende samme rolle som i de anstrengende Tømmermændsfilm og Jeremy Renner prøver ihærdigt på at overbevise os om, at han har humor. Hannibal Buress har kun få udtryk at gøre godt med, men det virker faktisk velgørende, når så mange af de øvrige medvirkende har travlt med at skære ansigter.

TV-stjerner som John Hamm og Jake Johnson er i det mindste nydelige at se på. Men der skal mere til at redde denne film. Man priser sig blot lykkelig for, at man ikke har nogle af disse tåbelige mænd til bords ved et selskabeligt arrangement.