GODZILLA VS. KONG

★★☆☆☆☆

Hyggebiografen Valby Kino, der drives af frivillige, er blandt de få biografer, som har premiere på King Kong-film med titlen GODZILLA VS. KING KONG. Desværre har man hyret instruktøren Adam Wingard til opgaven og han har primært – hvis ikke udelukkende? – instrueret dårlige film. GODZILLA VS. KING KONG viser sig desværre at være endnu en af dem.

Selv stjerner som Alexander Skarsgård og Rebecca Hall synes at være på herrens mark i denne sammenhæng, og selv sympatiske Demián Bichir, der rent kunstnerisk ikke fik meget ud af sin Oscar-nominering for "A Better Life", virker malplaceret i en skurkerolle.

GODZILLA VS. KING KONG er overlæsset med effekter, men først mod slutningen kommer de til deres ret – uden at nå op på niveau med tidligere Kong-film. Resten af tiden lammer de handlingen såvel som skuespillerne.

Men det værste ved filmen forekommer næsten at være den uengagerede facon, hvormed der fortælles og spilles, og man har på fornemmelsen, at nogle af de medvirkende på projektet har opgivet på forhånd.
GODZILLA og KING KONG er rivaler i filmen, men måske er deres fjende i virkeligheden en anden?