COME PLAY

★☆☆☆☆☆

Jacob Chase har både skrevet og instrueret gyseren COME PLAY, men det har han nu ingen grund til at være stolt af. Filmen virker som en ganske unødvendig udbygning af hans tre år gamle kortfilm "Larry", og omhandler den autistiske dreng Oliver, der finder trøst for sin ensomhed via en gammel tablet, som han har fået af sin åbenbart åndsvage far.

Denne far har nemlig været så tåbelig at give sønnen en tablet uden selv at tjekke indholdet først.
Så Oliver bliver selvfølgelig kontaktet af monsteret Larry, der hævder at han vil være Olivers ven. Det sætter unægteligt et præg på familiehyggen og også relationerne til familiens venner og veninder tager skade.

Det, der gør COME PLAY så afskyelig, er ikke så meget selve gyserhistorien, der blot er ligeså ligegyldig som så meget andet i den genre i disse år. Men den forlorne måde hvorpå Jacob Chase skildrer drengens handikap er ækel, ikke mindst når han synes at manipulere graden af drengens autisme alt efter, hvordan det lige passer ind i den pågældende scene.

Azhy Robertson er henvist til at forsvare en håbløs sentimental rolle, og den engang ganske lovende komedienne Gillian Jacobs er ret intetsigende som hans mor. Som faderen fremstår den selvnuttede John Gallagher Jr. temmelig vammel, og den lille Winslow, der agerer legekammeraten Byron, er ene om at fortjene ros.

Men det er selvsagt slet ikke grund nok at bruge penge på dette frastødende værk.