THE GENTLEMEN

★★★☆☆☆

Rollelisten lover godt, men instruktøren hedder Guy Ritchie og han har ikke udviklet sig siden gennembrudet med "Rub, stub og to rygende geværer".

Tiden er løbet fra denne form for åndløs action, hvor kvinder primært er genstand for mænds begær og hvor de mandlige karakterer primært morer sig selv med racistiske bemærkninger, vold samt et overforbrug af ordet "fuck".

Matthew McConaughey og Charlie Hunnam keder bravt, men Hugh Grant er filmens lyspunkt i en noget atypisk slimet præstation garneret med en velgennemført dialekt.

Også Colin Farrell og Henry Golding får maksimalt ud af det tvivlsomme materiale, som Ritchie også selv står som ansvarlig for: Et alt for konstrueret plot, som stadig mere trætte one-liners ikke kan redde.

Michelle Dockery har filmens eneste kvinderolle – naturligvis endimensionel – og man tvivler efterhånden på, at hun for alvor får gang i karrieren udenfor "Downton Abbey".

THE GENTLEMEN er filmet i den vanlige grå og triste stil, som afspejler det lave inspirationsniveau, og man begræder, at denne samling prægtige skuespillere har taget til takke med så ligegyldig en historie. Den skyldige er og blive Guy Ritchie, og han har efterhånden meget på samvittigheden.