DEN STØRSTE LILLE GÅRD

★★★★☆☆

John og Molly Chester har en hund, der gør, når den er alene hjemme. Det bliver startskudet til realiseringen af en fælles drøm om en gård på landet. Drømmen vokser, og inkluderer biodiversitet og selvforsyning. Penge har de ikke, men efterhånden som rygterne om det stadig mere ambitiøse projekt rygtes, åbner der sig en mulighed i form af en sponsor.

DEN STØRSTE LILLE GÅRD er instrueret af John Chester, der i forvejen må betegnes som en erfaren naturfotograf. Han har i en periode på 7 år filmen udviklingen på DEN STØRSTE LILLE GÅRD med et utal af opture og nedture til følge.

Vi følger en gold jord kommer til live igen, men vi ser også voldsomme udfordringer inkl. tørke, ildebrande, vandmangel og storm. Dertil kommer, at sneglene angriber træstammerne, bladlus æder planterne, fuglene spiser frugterne og prærieulve dræber hønsene. Men hvad nu hvis svarene lå i naturen og bare ventede på at blive brugt?

DEN STØRSTE LILLE GÅRD giver os ikke forklaringen på, hvordan de får det hele til at løbe rundt i det daglige, men er dog ikke desto mindre inspirerende på så mange planer. De tbetagende naturoptagelser skader bestemt heller ikke.