BLACK BOX DANCE COMPANY:

5-ÅRS JUBILÆUM

★★★★★☆

Holstebro er for alvor blevet Dansens By og det skyldes ikke mindst Black Box Dance Company, der netop har fejret et flot og fortjent 5-års jubilæum i Musikteatret Holstebro.

Det var en uhyre veltilrettelagt aften, hvor man præsenterede uddrag af diverse forestillinger kun afbrudt af relevanter taler og interviews, mens der blev gjort klar til næste danseindslag.

Fra de Reumert-nominerede "7EVEN" og "X-mythologies" til de aktuelle "Elsker dig for evigt" og "No sex", der begge snart kan opleves i København.

For kompagniets mange fans blev forestillingen også et gensyn med gamle og nyere dansere fra så forskellige lande som Frankrig, Tanzania og England inkl. kompagniets kunsteriske leder Marie Brolin-Tani og hendes tro væbner David Cornelius Price.

Man kan uden overdrivelse sige, at Black Box Dance Company kun er blevet bedre med årene, og de mange internationale gæster og et ansøgerfelt på henved 1000 dansere vidner om succesen.

Black Box Dance Company fungerer da også som flagskib for både Den Kgl. Balletskole i Holstebro og Dansk Talentakademi.

Vi glæder os allerede til de næste 5 år, der bl.a. byder på den David Bowie-inspirerede "A Space in the Dark", der får verdenspremiere d. 19. september 2019. I Holstebro naturligvis.