EN FREMMED FLYTTER IND

★★★★☆☆

Mange forbinder sikkert titlen med John Schlesinger gyser af samme navn, men den biografaktuelle semi-dokumentariske EN FREMMED FLYTTER IND er et moderne gys af den mere realistiske slags.

Amanda Midtgaard Kastrup spiller sig selv på en dejlig naturlig måde, der får den mærkværdige historie til at blive vedkommende.

Hun suppleres glimrende af skuespilleren Esben Dalgaard, der har den helt rette godmodige udstråling til, at vi forstår, hvorfor Amanda lader sig forblænde af ham.

Amanda møder sit livs Casper via facebook og efter knap 100 dage i hans selskab er kærligheden mellem dem blomstret op og planerne om en fælles fremtid langt fremme. Men så begynder der at ske ting, der gør at Amanda bliver i tvivl om, hvor godt hun egentlig kender sin elskede.

Udgangspunktet for filmen er Third Ear-podcastet "I et forhold med…" og manuskriptet er da også blevet til i et samarbejde mellem instruktøren Nicole Horanyi og Krister Moltzen fra Third Ear.

EN FREMMED FLYTTER IND skal nok få netdatere og andre letsindige mennesker til at tænke sig om en ekstra gang, inden de kaster sig i armene på en online-bejler, og minder os om, hvor skrøbelige vi egentlig er, når vi først gir os hen til cyberspace.