SUPER SMØLFE SØNDAG

I Danmark er vi altid i god tid og selvom der først er officiel dansk premiere på SMØLFERNE 2 den 2. september, kan man jo gode holde Super Smølfe Søndag den 28/7 kl. 9 i Palads.

Ved en række arrangementer over hele kloden rulles den blå løber ud: Ialt 3365 meter i 50 udvalgte storbyer i USA og i 60 lande, hvor flere af biograferne viser filmen i mere end én sal. Foruden Danmrk og USA også Kanada, Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Bolivia,  Brasilien, Bulgarien, Cambodja, Chile, Colombia, Kroatien, Tjekkiet,  Ecuador, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Holland, Hong Kong, Ungarn, Island, Indien, Indonesien, Irland, Israel, Italien,  Japan, Korea, Libanon, Litauen, Malaysia, Mexico, New Zealand, Norge, Panama, Peru, Filippinerne, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Thailand, Tyrkiet, De Forende, Storbritannien, Ukraine, Uruguay, Venezuela og Vietnam, som medvirker til at gøre søndagen til en festlig begivenhed for biografgængere over hele verden. 

Sony Pictures’ internationale marketingsdirektør Marc Weinstock udtaler: ”Med 162 blå løberarrangementer som foregår på samme dato verden over, sparker, vi således den sidste uge af vores promotionaktiviteter i gang. Lige meget hvor du bor, er du ikke langt fra, hvor der afholdes et smølfearrangement. Dette giver vores fans mulighed for at komme i den rette smølfe-stemning i det meste af verden.

I SMØLFERNE 2, som kombinerer live action og animation på herligste vis, skaber den onde troldmand Gargamel to uregerlige Smølfe-lignende skabninger, Fræklingerne, i forvisning om, at de endelig vil kunne hjælpe ham til at få fat kontrol over den altovervindende, magiske Smølfekraft. Uheldigvis går det  op for ham, at kun en rigtig, blåblodet Smølf kan give ham den kraft, han har arbejdet på at skaffe hele livet. Og desuden kræver det en hemmelig besværgelse, som kun Smølfine kender, hvis Fræklingerne skal forvandles til rigtige Smølfer. Så Gargamel smølf-napper Smølfine og tvinger hende med til Paris, hvor han har skabt sig en karriere som verdens største troldmand med millioner af dedikerede fans. Nu må Gammelsmølf, Klodsetsmølf, Gnavensmølf og Pyntesmølf endnu en gang begive sig ud i den virkelige verden for – sammen med deres menneskevenner, Patrick og Grace Winslow – at redde Smølfine! Spørgsmålet er bare om Smølfine, der altid har følt sig en smule anderledes end de andre Smølfer, føler sig mere knyttet til Gargamels Fræklinger, Vexy og Hackus, eller om det vil lykkes Smølferne at overbevise hende om, at deres kærlighed til hende i sandhed er blå, som Smølf?

SMØLFERNE 2 får dansk  premiere den 2. september i mere end 50 biografer.