SONNY: INTERNATIONAL

★★★★☆☆

Sonny (Fredie Pedersen), der p.t. medvirker i "Grease" i Tivolis koncertsal, kan andet end at spille musicals. Hans fænomenale danseevner har blandt andet kastet glans over Oscar-uddelingen i Hollywood, og nu slipper han også pænt fra sin CD debut.

Titlen er ganske passende INTERNATIONAL, for ingen kan være i tvivl om, at Sonny satser på en international karriere. Og et langt stykke af vejen får vi også international "sound" på den nye skive, selvom teksternes ubehjælpsomhed til tider bliver en prøvelse; "We got Kings and Queens. And Even The Little Mermaid. Oh no she is real"…

Nu fremstår sangene på INTERNATIONAL heldigvis også mere som groovy dansemusik end stille ballader, og derfor bærer man over med meget. Værre er det, at sangene lyder
ens – på trods af pressemeddelelsen forsikrer om det modsatte. Men man kan ikke fratage INTERNATIONAL en vis professionalisme – og den har Sonny også æren af.

Stemmen synes ikke stor, men han bruger den kløgtigt og fraseringerne virker forfriskende udanske. Læg hertil et præsentabelt ydre og du har fundamentet til en stjerne. Sonny er tilmed ikke fedtet med sig selv, og diverse teenagere af alle køn vil sikkert hvine af fryd over det nøgenfoto, der findes bag på coveret. Så INTERNATIONAL bliver næppe sidste kapitel i historien om SOnny.