THE LITTLE DEATH

★★★☆☆☆

Titlen på denne australske komedie refererer til et slangudtryk for orgasme, og det er da også en temmelig sexfikseret handling, vi udsættes for. Heldigvis en smule mere velspillet end lignende Hollywood-komedier (tænk bare på den fæle "Sex Tapes"), men alligevel lige lovlig indsmirende til for alvor at gøre indtryk.

Vi møder en række par – alle heteroseksuelle naturligvis! – som kæmper med nogle lidt aparte sexproblemer i parforholdet . Een kvinde tænder mest på sin mand, når han græder. Een anden mand tænder primært på sin hustru, når hun sover. Og et tredje par kan kun få sexlivet til at fungere, når de spiller rollespil og skal forestille være at være andre end dem, de er.

Josh Lawson har både skrevet og instrueret filmen med et vis lune, men til stadighed mere ujævnt jo længere handlingen skrider frem. Josh Lawson agerer selv blød ægtemand, der har lettere ved at sutte sin hustrus tæer end at lade som om, at han voldtager hende.

I forhold til emnet får vi en uhyre puritansk film, der er blottet for baller, bryster og det der er værre, og hvor folk med usædvanlige lyster åbenbart skal lide. En seksualforbryder, der tilmed har afsonet sin dom, og som i grunden intet har med handlingen at gøre, skal også lige aflives, før denne kunstfærdige filmiske kabale kan gå op. Men så får filmens titel til gengæld en ekstra dimension.