KERTEMINDE REVYEN 2015

★★★★☆☆

Revydirektøren Mads Nørby kan tillade sig at være stolt, for det er som om KERTEMINDE REVYEN bare bliver en lille smule bedre år for år. Kristian Holm Joensens uortodokse iscenesættelse løfter fikst det noget svingende tekstmateriale og de fire veloplagte solister klæder hinanden.

Sofie Pallesen oser af musikalitet og virker ganske rørende i Arne Forchhammers fine tekst om den kiksede lille pige med den vellykkede lillebror. Jens Andersen har ynde i sit eget nummer om manden, hvis kone får fornyet begær efter at have stiftet bekendtskab med bogen og filmen om erotikkens 50 grå nuancer. Og Kim Hammelsvang fremstår lige skarp hvad enten han agerer den hektiske Clement eller rabiat kvindesagskvinde med sprogforbistringer.

Aftenens stjerne bliver dog Mette Horn, der funkler som den sindige Preben, der forsøger at komme til orde overfor sin kone i samtalekøkkenet. Mette Horn er også skøn som en misfornøjet dronning Margrethe – til parterapi! Heldigvis tager Mette Horn sig også en tur til som damen med de blå tænder, og så skal ingen – heller ikke publikum – vide sig for sikker.

Kapelmester Peter Bom står for forestillingens kvikke musikalske indpakning, og såvel scenografen Anders Vesterholm som kostumedesigner Vibeke Valeur formår med enkle midler at give KERTEMINDE REVYEN 2015 et professionelt udseende.

Det kan med andre ord ikke være tvivl om, at KERTEMINDE REVYEN er still going strong!