NOSSER

★★★☆☆☆

Teateriakt er navnet på den teatergrupppe, som står bag om forestillingen NOSSER, der efter at have spillet på Husets Teater nu er havnet i Krudttønden på Østerbro. Om man må sige at gruppen lever op til sin navn. For de fire unge fyre på scenen (Andreas Schultz, Hans Christian Schrøder, Jeppe Alsgaard Pachai og Kasper Buus) får virkelig lejlighed til at agere i Jeppe Grinderslevs energiske instruktion.

Talentfulde Roselinde Mynster har skrevet teksten, der giver stemme til en temmelig primitiv splittet mand, som derfor ganske passende bliver forvaltet af hele fire skuespillere. De veksler mellem at belyse hver sit aspekt i denne mand, men kan også optræde som venner, kolleger etc. Ikke altid lige overbevisende og nogle scener trækkes lige lovligt længe ud, men takket være et hæsblæsende tempo, keder vi os aldrig. Tid til fordybelse får man på den anden side heller ikke.

Cæcilie Tørnsøs træscenografi udnyttes fikst forestilingen igennem, og de dynamiske spillere skåner ikke sig selv på scenen. Flere får sågar luftet deres nosser, og således har heller ikke titlen været forgæves.