CRAZY CHRISTMAS CABARET 2014:

ONE-EYED WILLY

★★☆☆☆☆

Vivienne McKee er tilbage i Tivolis glassal, hvor hun hører hjemme, og det er faktisk det bedste, der er at sige om CRAZY CHRISTMAS CABARET 2014: ONE-EYED WILLY. For selvom hun som skuespiller og entertainer stadig er på toppen, kan det ikke nægtes, at manuskriptet i år forekommer både flat og plat – på den uheldige måde. Længden har altid været et problem, så på det punkt er alt ved det gamle.

Sidste år havde Vivienne McKee et vis held med at genoplive Spartacus-historien, der også på TV havde opnået ny aktuelitet, og som i hendes version blev til "Smartacus". Men Pirates of the Caribbean-feberen har for længst lagt sig, og hele pirat-ideen virker sært gammeldags.

Andrew Jeffers er naturligvis stadigvæk en storartet entertainer i overdådige kostumer, mens både David Bateson og Bennet Thorpe næsten intet har at arbejde med. De yngre piger på holdet hører rent skuespillermæssigt heller ikke blandt de stærkest kræfter i CRAZY CHRISTMAS’ historie, men Rikke Hvidbjerg kan heldigvis kunsten at trykke et shownummer af.

Skal CRAZY CHRISTMAS have ti år mere i Glassalen, gør det ikke noget, hvis Vivienne McKee genfinder tonen fra de ægte engelsk pantominer, hvor humoren er en anelse mere underfundig.