DET ER ALDRIG FOR SENT

★★★☆☆☆

Den romantiske komedie DET ER ALDRIG FOR SENT kan ses som en opfølger til ”Når du mindst venter det”, en anden Diane Keaton-film. Denne er det dog ikke Jack Nicholson, der udsætter hende for grovheder, men derimod Michael Douglas. Begge har mistet deres mage, men som filmen så eftertrykkeligt fastslår, så er det jo aldrig for sent at forelske sig…

Vi bliver sovset ind i en sentimental og ganske utroværdig historie om en lille pige, som de pludselig får ansvaret for, og kun nogle tørre bemærkninger fra den aldrende sekretær, som bliver spillet af 84-årige Frances Sternhagen , for derved at få Keaton-Douglas paringen til at virke mere ungdommelig.

Sørme om instruktøren Rob Reiner ikke selv snupper en birolle og så får vi et højest uventet gensyn med Frankie Vallie. Jo, det er en film for gamle, for ældre mennesker vil muligvis finde den nedværdigende. Og selvom især Diane Keaton gør et sympatisk indtryk, så lange der ikke er barn i nærheden, så savner man altså Woody Allen til at give hende et lidt bedre materiale at arbejde med. Nu må vi nøjes med tilforladelig underholdning uden kant – samt visheden om, at DET ER ALDRIG FOR SENT.