RASMUS KLUMP PÅ EVENTYR

★★★☆☆☆

I sidste sæson høstede Tivoli en beskeden succes med deres Rasmus Klump-forestilling i Glassalen og efterhånden finder man ikke et sted i den gamle forlystelsespark uden at den godmodige bamsedreng er på plakaten.

Brian Kristensens genopsætning af børnemusicalen RASMUS KLUMP PÅ EVENTYR synes desværre ikke helt på højde med originalen. Det skyldes primært en svagere rollebesætning. Især savner man Rikke Wølcks havfrue, og så irriterer Sofie Karlssons overgearede halvsvenske udgave af Pelle mere end den charmere. Heldigvis virker Frederik Ømann ganske sød som Rasmus Klump og de ørevenlige sange får den enkle handling til at glide ned. Gudskelov har man også stadig Fehrat Düz og Aleandro Karipidis, der sammen tager sig af de sværeste af dansetrinene, og det gør de med smittende ungdommelig karisma.

Det vrimler stadig med pandekager, og den dramatiske sejlads fungerer godt – med mindre man har pladser ude i siden. Højdepunktet forbliver dog den gigantiske hvalfisks svømmetur blandt publikum – selvom et par spædbørn synes at være radikalt uenige heri denne eftermiddag…