JUL I TIVOLI 2023


For 29ende gang viser Tivoli sig frem i en særlig juleudgave, der er blevet en fast del af julen mange børn og voksne. Det er ikke uden grund, at CNN har omtalt julemarkedet i Tivoli blandt verdens bedste. Det vrimler med lys og julepynt, og i år kan man tilmed præsenterer en hel ny skøjtebane.

På diverse scener rundt op i Tivoli kan man opleve diverse form for Juleshows. Eventyrteatret byder i dagtimerne på deres årlige juleforestilling med et væld af små julenisser på scenen og om aftenen har Glassalen også “Crazy Christmas Cabaret” til de voksne.

I koncertsalen kan man se eller gense “Snedronningen” med scenografi og kostumer af selveste H.M. Dronning Margrethe. Rasmus Klump og julemanden har også fundet vintertøjet frem og byen Bjældevang er også klar til at få gæster.

Hvad enten man er til æbleskiver eller Tivolis legendariske flæskestegssandwich, så skal man nok få sulten stillet, og mens børnene nyder en kop varm kakao fra en af de mange boder, kan de voksne passende læske sig med en eller flere slags julegløgg.

Lucia-optog og Tivolis juleparade sørger for julestemning rundt omkring i haven, så kommer man ikke i julehumør derinde, så gør man det vist aldrig.