HOTEL TRANSYLVANIA 2 – 3D

★★☆☆☆☆

Ligesom ved optagelserne til den første film om det hjemsøgte hotel, sidder Genndy Tartakovsky atter i instruktørstolen. Nyhedsværdien er unægteligt falmet og det kan et hektisk tempo ikke lave om på.

Manuskriptet når heller ikke samme niveau som sidst, men blandt bidragyderne finder vi også Adam Sandler, og han fremstår i disse år nærmest som garant for dårlig smag. Sandler lægger også stemme til filmens Dracula, som også i den danske version forekommer rigeligt bøvet, hvilket Niels Ellegaard må påtage sig ansvaret for. Blandt de danske stemmer er det i grunden kun Anne Herdorfs, man nyder.

En iørefaldende sang under slutteksterne samt nogle morsomme henvisninger til "The Phantom of the Opera" hører blandt de forsonende elementer for voksne, mens børn kan finde tegnefilm på tilsvarende ringe kvalitet i TVs børneprogrammer, så hvorfor vælger netop denne film i biografen? 3D-effekterne er på ingen måde uforglemmelige, så mon ikke man ku finde et mere fornuftigt alternativ til ungerne, som trods alt fortjener bedre.