TERRIFIER 2

★☆☆☆☆☆

Den nye Terrifier-film overrasker kun ved ikke at være uhyggelig. Til gengæld er den i nærmest pervers grad ulækker, og tænder man på det, så velbekomme.

Endnu en gang er det personen med klovnemasken, der er skurken, så man forstår efterhånden godt, at færre og færre menneker går i cirkus. I denne film plaffer den alle publikummer ned og sætter ild på omgivelserne.

Drøm eller virkelighed? Vi er ligeglade, selvom Lauren LaVera som Sienna og Elliott Fullam som hendes lillebror gør hvad de kan med det primitive materiale og fortjener at dele filmens eneste stjerne.
David Howard Thornton er bare vammel som Art The Clown, og trods navnet er det altså ikke nogen kunst.

Damien Leone har skrevet, instrueret og klippet filmen, og det har han ingen grund til at være stolt af. En gyser, der ikke er uhyggelig er et flop. Filmen har censurgrænse på 15 år, men enhver forældre, der giver sine børn penge til at se denne film, bør meldes til politiet, for det kan ikke være sundt at svælge i så megen død og lemlæstelse.

TERRIFIER 2 er blot en ligegyldig overhypet splatterfilm, der kun fortjener at blive ignoreret, hvis det ikke var, fordi at den kandiderer til titlen årets værste film.