INTRIO 2022

★★★★★☆

På det atmosfærerige spillested H9 på Halmtorvet i København har man atter fået besøg af den musikalske kvindegruppe Intrio, der for få år siden hittede med deres frække og flabede juleshow.

Nu er Michelle Djarling, Lone Selmer og Ann Farholt heldigvis tilbage med et show, hvor julelegene er nedtonet til fordel for nostalgiske hyldestmedleys.
Poul Dissing, Benny Andersen, Kim Larsen og Michael Bundesen er tydeligvis ikke glemt, men sjovest er nu Ann Farholt som den filmaktuelle Elvis Presley.

Ann Farholts uortodokse lune kommer også i nærkontakt med publikum bl.a. når hun giver den gas som scatsanger eller når hun afslører obskøne sandheder om mennesker, hun mener at genkende blandt publikum.

Michelle Djarling har skreve tde nye tekster, og bortset fra "Hus til salg" fungerer de alle glimrende. Hendes ordglæde – også for lange og sangmæssigt næsten umulige ord – er smitsom. De danske revyer kunne med fordel kigge på hendes tekster, der rummer ægte talent for sproglige finurligheder, og kun sjældent bliver for lange.

Lone Selmer viser atter, at hun ikke blot er en fortræffelig arrangør, men at hun også rummer en sjælfuld stemme, der godt kunne tåle mere plads i showet. Nummeret "Der er ikke et band uden mig" komponeret af hendes selv og Ann Farholt – med tekst af Michelle Djarling – bliver en højdepunkt i 2. afdeling.

Ann Farholt trækker dog det største læs denne aften, og er pragtfuld i alt hvad hun siger, synger og danser. Intet under at denne musikalske wonderwoman vandt Ben Webster-prisen tidligere på året.

Men alle tre piger kan noget hver for sig – og heldigvis endnu mere sammen. Derfor er INTRIO SHOW en forestilling, du ikke bør gå glip af

(Michael Søby)