TICKET TO PARADISE

★★★☆☆☆

I en tid med krig og inflation er en romantisk kærlighedskomedie forgyldt med stjernestøv slet ikke noget dårligt bud på en biografsucces.

Julia Roberts og George Clooney er også så solide komediespillere – og deres kemi som Georgia og David synes indlysende, selvom der sikkert nok skal være nogen, der har ondt af, at han er syv år ældre end hende. Gør det hende til kuvøseguf eller ham til en gammel gris? Eller er det bare lige meget, når manden hedder George Clooney?

TICKET TO PARADISE er en ganske veloplagt udgave af en relativ tyndbenet historie om to ex’er, der tilsyneladende kun kan finde ud af at skændes, indtil de genforenes til datterens bryllup i paradisiske omgivelser (Australien).

Kaitlyn Dever er kedelig og køn som datteren, mens Maxime Bouttier primært er køn som hendes udkårne. Lucas Bravo har sine øjeblikke som Georgias unge tilbeder ligesom Billie Lourd formår at få et fnis eller to frem i rollen som brudens kiksede veninde.

Instruktøren Ol Parker tegner sig atter for en gang tilforladelig underholdning, og om slutningen er lykkelig, afhænger i høj grad af, om man identificerer sig med den yngre eller den ældre generation.

En billet til paradis er filmen dog ikke, men lidt over halvanden times sødladen eskapisme om ret selvoptagede mennesker skal nok være tilstrækkeligt for en del.