Et nyrenoveret Pantomimeteater er det første, som fanger blikket efter at man har bevæget sig igennem Tivolis hovedindgang. På Pantomimeteatret vil man sommeren igennem kunne glæde sig til at se og gense en række fortryllende forestillinger bl.a. "Svinedrengen", der har festlige kostumer designet af selveste Dronning Margrethe.
Bevæger man sig videre ind i Tivoli, kommer man til plænen, hvor fredagsrocken i år kan fejre 25 års fødselsdag. Her bliver et højdepunkterne utvivlsomt et gensyn med Birthe Kjær og hendes Feel Good Band.
Restaurant Gemyses nye køkkenchef Andreas Rosenkilde, der sammen med den ny restaurantchef Steffen Salerni skulle være garant for Gemyses grønne profil. En ny cider (80 procent æble/20 procent pære) kan anbefales, hvis man vil nyde en lille forfriskning før, under eller mellem måltiderne.
I Det Japanske Tårn vil der fra den 20. april være besøg fra diverse Michelin-belønnede pop-up restauranter bl.a. Restaurant Noor, hvor spanske Paco Morales regerer og den islandske restaurant Dill byder på delikatesser fra det kolde nord. Også restaurant Studio vil være repræsenteret via Christoffer Sørensen, der vandt Michelinguidens "Young Chef Award" tidligere på året.
Fra d. 12/5 til d. 29/5 danner Tivoli atter rammen om Tivoli Food Festival. Søndagene vil have et særligt fokus på de søde sager og modeskaberen Søren Le Schmidt kreerer hele tre kjoler af slikpapir, som gæsterne kan opleve i Det Store Springvand foran Koncertsalen.
Også på vinfronten er Tivoli langt fremme i skoene i 2022. Der varmes op til Food Festival d. 11/5 med en winemakers dinner, hvor man kan opleve noget af det bedste vin, Italien har at byde på, når Stefano Carpaneto fra Tenuta Tignanello og Marco Ferrarese fra Tenuta Guado al Tasso gæster Nimb.
D. 18. maj kan man opleve en sjældent udbudt smagning, når Alvaro Palacios serverer et udvalg fra egen kælder, som viser udviklingen og kvaliteten af hans arbejde i Spanien, mens Alvaro fortæller om vinene i løbet af middagen. Til begge smagninger sammensætter Nimbs køkkenchef en særlig menu. Under Tivoli Food Festival bliver der også afholdt DM i Blindsmagning, hvor kongerigets skarpeste smagsløg dyster om titlen, ligesom man vil kunne opleve store vine fra Philipson Wine’s og H.J. Hansens sortiment i Haven.
I forbindelse med festivalen introducerer Tivoli en ny isbod bestyret af Østerberg Ice Cream. Her vil man få mulighed for at afprøve deres friske nysgerrige bud på nye former for is med hjemmelavet toppings som Dulche de leche, brændt marengs og crumble.
Men også kageelskere har noget at se frem til. Cakenhagens konditorhold anført af den nordiske mester, chefkonditor Nicoline Vinding Mikkelsen, sammensætter i denne sæson menuer, som kommer hele vejen rundt i desserternes og kagernes univers.
Gæsterne får mulighed for at se konditorerne i aktion for derved at blive inspireret til hvordan de selv kan servere kager på nye og anderledes dekorative måder. Cakenhagen Dessert Dinner finder sted fire gange årligt, og til menuen kan man købe en skræddersyet menu af perlende vine eller et alkoholfrit alternativ.
På Nimb Bar kan man indtage sin drink via en flot designet sko, der i den grad ligner en af dem, som en ung Judy Garland havde på, da hun betrådte "The Yellow Brick Road" i "Troldmanden fra Oz". Filmtematikken vil også være et gennemgående træk i udvalget af cocktails mixet af Damiano Pezzi, og i løbet af sommeren får Nimb Bar tilmed fornemt besøg af kollegerne fra Nomad Bar i New York.
Der er således også rigeligt for de voksne at tage sig til, mens børnene og de unge prøver diverse forlystelser i parken. Tivoli er i den grad åben – for alle!