FORSVUNDET TIL HALLOWEEN

★★★☆☆☆

Børnefilmen FORSVUNDET TIL HALLOWEEN er et forfriskende alternativ til de overmalkede børnefilm-serier om "Min søsters børn" og "Far til fire". Ganske vist læner filmen sig rigeligt op ad Home Alone-serien og en udpræget amerikansk tradition, men i dansk sammenhæng virker det relativt nyt.

Søskendeparret Asger og Petra (spillet af debutanterne Storm Exner Fjæsted og Hannah Glem Zeuthen) har mistet deres far, så humøret er ikke alt for høj forud for Halloween.

Men pludselig er Petra væk, og Asger må overtale drengen Svend til at illudere Petra (iført spøgelseskostume), så deres mor ikke opdager, at Petra er væk.

Storm Exner Fjæsted finder nogle fine udtryk for den smerte, som Asger stadig går rundt med efter faderens død og Hannah Glem Zeuthen fremstår ret sej som den kidnappede Petra. Man ville blot ønske, at flere af børnene i filmen virkede som om, de havde det sjovt.

FORSVUNDET TIL HALLOWEEN fremstår som en ganske spændende omend ikke videre troværdig, men dog ganske underholdende børnefilm. En oplagt mål for en biftur i efterårsferien.