USYNLIGT HJERTE

★★★★☆☆

Laurits Flensted-Jensen får sig en bemærkelsesværdig spillefilmsdebut med den både provokerende og tankevækkende USYNLIGT HJERTE.

Hans kortfilm "Melon Rainbow" med Albert Mogensen og Victoria Carmen Sonne i hovedrollerne vandt hovedprisen på Odense Kortfilmfestival, og Victoria Carmen Sonne har også en vigtig rolle i USYNLIGT HJERTE. Hun spiller Laura, der siden det vanskelig brud med ex-kæresten Niklas, har forsøgt sig i pornoindustrien for at ernære sig selv og det barn, som hun har med den intetanende

Niklas. Frederik, Niklas’ lillebror, har også et godt øje til Laura, men ligesom broderen tager han også nogle ufatteligt dårlige beslutninger.
USYNLIGT HJERTE er en videreudvikling af kortfilmen "Neon Heart" og med emner som handikappedes sexliv og overfald på bøsse må det siges at være noget for enhver smag – også den dårlige.

Victoria Carmen Sonne skal igen sutte pik på det hvide lærred, men hun skal passe meget på, at hun ikke ender med at blive typecastet i roller som denne.
Niklas Herskind og Noah Skovgaard Skands er begge overbevisende som brødrene, men det er svært at få andet end ondt af to karakterer, der har så lidt omtanke i hovedet.

USYNLIGT HJERTE stiller nogle nærgående spørgsmål, men overlader besvarelsen til publikum.