CAMILLE CLOUDS BREVKASSSE

★★★★☆☆

Mungo Park inviterer til en aften med Camille Cloud, den ligefremme brevkasseredaktør, der hylder selvrealisering fremfor empati og altid har skrevet en bog om lige netop det, du har brug for.

De talrige orange stole på scenen fyldes på skift ud af fire skuespillere, der agerer Camille Clouds disciple, der selv tvinges til at svare på hinandens spørgsmål, da Camille Cloud tilsyneladende er blevet forhindret i at komme.

Forestillingen er baseret på et populært bogforlæg af Line Knutzon, som – erfarer vi i forestillingen – har modtaget politiforbud mod at opsøge Camille Cloud.
Iscenesætteren Heinrich Christensen sørger for, at vi får en relativ munter aften med diverse spøjse bekendtskaber.

Mads Hjulmand er yndig som en herre med diagnosen O.T. (overdreven tålmodighed) , hvilket bl.a. har betydet mange dages ventetid ved et busstoppested på grund af en omlagt linie 6A.

Anders Budde Christensen morer som bramfri fyr, der insisterer på at kalde fede kællinger for "fede kællinger".

Marianne Mortensen finder en vis sårbarehed hos kvinden på 50, der må erkende, at hun ligner en kvinde på 50. Malin Rømer Brolin-Tani fuldender firkløveret bl.a. som en ret uhyggelig kvinde med en særdeles aggressiv hånd.

Line Knutzons tekst har også i Heinrich Christensens bearbejdelse mange velplacerede svirp til den narcissistiske selvhjælpskultur, der præger vor tid, og Heinrich Christensen går på godt og ondt linen ud.

Men takket være kampivrige skuespillere kommer forestillingen i hus, og hvem ved om ikke også Camille Cloud på sigt kan blive kult? Selvom Line Knutzon egentlig mest har lyst til at tage livet af hende og det forstår man faktisk også godt.