HOTEL TERMINUS

★★☆☆☆☆

Der var engang, hvor Hollywood lavede stjernebesatte storslåede film som Oscar-vinderen "Grand Hotel", der gjorde det attraktivt for en hel verden at tage en overnatning i glamourøse omgivelser.

Drew Pearces misantropiske HOTEL ARTEMIS er på ingen måde god reklame for hotelbranchen, og de triste omgivelser matches kun af de ucharmerende og lidet velklædte gæster, der primært synes at tjekke ind på grund af skudhuller i kroppen.

Filmen giver tv-stjernen Sterling K. Brown en ret uinteressant opgave og et par rappe replikudvekslinger mellem Jeff Goldblum og Zachary Quinto drukner i en forsimplet oversættelse.

Den absolut eneste grund til at tjekke ind på dette hotel er Jodie Foster, hvis præstation som forpint sygeplejerske er en bedre film værdig.

Jodie Foster indskrev sig allerede som barn i filmhistorien med sine præstationer i Martin Scorsese-film som "Alice bor her ikke mere" og "Taxi Driver". Hun vandt to ikke helt fortjente Oscars for "Anklaget" og "Ondskabens øjne" på bekostning af Glenn Close ("Farlige forbindelser") og Bette Midler ("For the Boys"). Senere blev der længere mellem snapsene, men et par solide film som instruktør fik hun til gengæld tid til.

Ærgeligt at hendes seværdige spil i denne film drukner i denne dræbende dystre film.