CAPTAIN MARVEL – 3D

★★★☆☆☆

Brie Larson vandt ikke helt fortjent en Oscar for psyko-gyseren "Room", men er unægtelig en mere naturlig superhelt end den syntetiske Wonder Woman, Gal Gadot. Det er ikke hendes skyld, at den nye CAPTAIN MARVEL-film keder.

Anna Boden og Ryan Fleck sørger for, at begge køn er lige repræsenteret på iscenesætterplan, og man mærker i det hele taget en politisk korrekthed også i rollebesætningen, der kvæler liv og gør denne opulente produktion temmelig forudsigelig.

Havde Djimon Hounsou, Jude Law og Samuel Jackson ikke været så karismatiske skuespillere, ville alt have været tabt og Annette Bening tjekker heldigvis også ind – desværre kun for en kort bemærkning.

Effekterne er effektive, men rutine kan også blive et problem, og også denne Marvel-film belemres med et par ekstrascener under de langstrakte rulletekster, som primært kan interesseret filmholdet selv.

Spænding skal man ikke forvente, for CAPTAIN MARVEL fremstår selv i 3D som endnu en velsmurt kommerciel fidus, der skal malke de tegneserie-tossede for flere penge.