TULLY

★★★☆☆☆

Diablo Cody fornyede den amerikanske feel-good komedie med den Oscar-belønnede "Juno", og nu er hun tilbage med den beslægtede TULLY, der rummer en række af de samme kvaliteter.

Atter må man erkende, at der er scener i denne film, som en mandlig manuskriptforfatter næppe nogensinde ville finde på at inkludere i et manuskript, og det er ment som et kompliment til Diablo Cody. Hendes evne til at skrive rappe replikker fornægter sig heller ikke denne gang i portrættet af den forslidte mor til to (snart tre), der lidt modstræbende får hjælp fra barnepigen TULLY.

Men historien er for tynd denne gang, og hvor Juno havde et væld af friske karakterer, er det denne gang primært de to kvindelige hovedpersoner, der fænger.

Charlize Theron yder endnu en solid præstation som moderne mor og Mackenzie Davis er på een gang et frisk og foruroligende bekendtskab i titelrollen.

Både Diablo Cody og måske især instruktøren Jason Reitman svigter dem og os til slut med en mærkværdig melodramatisk scene, der hæmmer helhedsindtrykket.

TULLY har rent visuelt ikke meget at byde på, så man kan man sindsro vente med at se den, til den kommer på TV.