A BAD MOMS CHRISTMAS

★★☆☆☆☆

I Hollywood definerer man åbenbart ligestilling mellem kønnene som kvinders ret til at vulgariser sig selv ligeså meget på film som mænd.

Mødrene i opfølgeren til den moderat morsomme "Bad Moms" gør sig store anstrengelser for at havne i "Tømmermænd"-agtige pinlige situationer i pauserne fra deres egne mødre, men det er i virkeligheden dem selv, der skaber problemerne.

Mila Kunis, Kathryn Hahn og Kristen Bell formår at irritere hver på deres måde, og man hygger sig mere i selskab med deres mødre – i al fald år de spilles af Susan Sarandon og Christine Baranski.

Man tvivler i den grad på, at Kathryn Hahn kan få sin velhængte og nyvoksede mandestripper for sig selv, så længe mutter Sarandon er i byen, men hvem kan bebrejde ham, hvis han vælger moderen frem for datteren.

Som Kunis’ mor er Christine Baranski direkte sjov, når hun på stadig nye måder negligerer Kunis’ appetitlige mand Jay Hernandez. Kunis frenstår derimod direkte utilgivelig, når hun nægter at tage imod moderens generøse tilbud om at vise ungerne en russisk udgave af "Nøddeknækkeren"!

I stedet spiser Mila Kunis ungerne af med besøg i et vissent legeland – og fortjener derfor i den grad at blive stemplet som en dårlig mor, der foretrækker joggingbukser frem for tylskørter.

A BAD MOMS CHRISTMAS, livløst instrueret af Jon Lucas og Scott Moore, giver rent moralsk ingen mening, men hvis de unge mødre og filmens pigepublikum lærer at skatte deres mødre mere, så er filmen måske slet ikke så ringe endda.