PEJSESHOW 17

★★★★☆☆

Alt er ved det gode gamle på Pejsegården, hvor madbufferne – både hovedretter og desserter – altid er i top.

Underholdningen har tidligere været af mere svingende kvalitet, men med Mikkel Schrøder som producent er revyshowene blevet landets mest musikalske. Selv uden stjernenavnet Robert Hansen formår Schrøder og co. at holde fanen højt.

Ny på scenen er Søren Jydholm Jørgensen, der får en nydelig debut – ikke mindst rent sangligt. Mikkel Schøder trækker selv det største læs og får lov til stråle i et minde-medley, hvor han formår at løfte Princes Oscarvinder "Purple Rain" rent vokalt. Ligesom Schrøders gravide hustru Christine Astrid Nielsen bliver han også forkælet med et såkaldt show-off nummer, der demonstrerer talentet for at skifte roller på splitsekunder.

Højdepunktet blev dog et fællesnummer om Pejsegårdens historie med en vittig Christine Astrid Nielsen som kedelig foredragsholler og Mikkel Schrøder som en tolk (for døve) med et noget alternativt tegnsprog.

Men det var de store sangnumre – ikke mindst et blændende dansktop-potpouri, der tog flest stik hjem denne aften. Her fik den alsidige Rikke Buch Bendtsen for alvor lov til at vise, hvor god en sanger, hun rent faktisk er.
Iscenesætter Donald Andersen kan med andre ord ånde lettet op. PEJSESHOW 17 ligner en succes.