GRUSOMME MIG 3 – 3D

★★★☆☆☆

Den tredje tegnefilm om "Grusomme mig" er slet ikke ringe, bare ikke helt så sjov som den første. Gru lever stadig ikke op til sit navn, men til gengæld viser han sig at have en skurkagtig bror – med langt lyst hår!

Sjovest er dog stadig de små gule "Minions", som deres skaber Pierre Coffin igen lægger stemme til. Ikke mindst et herligt og overraskende X-faktor-nummer går rent ind, og Pharrell Williams er atter leveringsdygtig i blød nougat for øregangene til filmens lydspor.

Man havde aldrig troet, at man skulle opleve Søren Sætter-Lassen og Vicki Berlin som par. Men på et lydspor til en animationsfilm kan meget lade sig gøre. En skæg rolle som falleret barnestjerne virker umiddelbart morsomt besat med Bubber, som dog ikke synes at have de skuespillermæssige færdigheder, der kunne løfte karakteren op over karikaturstadiet.

80-årige Grethe Mogensen behøver kun een scene til at forgylde rollen som Grus mor, der nu omgiver sig med smækre mørke mænd i poolen. Et vidnesbyrd om, at det også i denne sammenhæng godt kan betale sig at bruge kunstnere med livserfaring.

GRUSOMME MIG 3 er jævnt underholdende, men nogen æsentlig animationsfilm kan man ikke betegne den som.