LOVESONG

★★★★☆☆

På Hippodromen gæstespiller Nepo Teatret med forestillingen LOVESONG, som herefter drager videre på en omfattende turné resten af november.

Abi Morgan, der skrev manuskriptet til Meryl Streep-filmen "Jernladyen", har med LOVESONG skabt en smuk kærlighedsmosaik, der bliver forædlet i Kaspar Rostrups nænsomme og atmosfærerige instruktion.

Baard Owe og Marie Louise Coninck har aldrig været bedre end her. Som det aldrende par, der står foran en vigtig
livsbeslutning samtidig med at ungdomsminderne trænger sig på, har de et henrivende samspil, der lyser af kærlighed og livsvisdom. At de også privat har dannet par i over et halvt århundrede giver forestillingen en ekstra rørende dimension, der aldrig tangerer det hult sentimentale.

David Owe og Marie Askehave gør begge god fyldest som den unge udgave af parret. Han som en flot og fyrig charmør, hun som en temperamentsfuld og sårbar kvinde, der aldrig blir mor. Også her er det et scoop, at rollerne spilles af et par, der tilmed kan kalde sig søn og svigerdatter af hovedrolleindehaverne.

LOVESONG hører blandt sæsonens fineste overraskelser og må betegnes som Nepo Teatrets hidtil bedste forestilling, en lille juvel, man må værne om.