MOVIE 43

Uha. Det er teoretisk set muligt, at der udkommer en endnu ringere film på DVD end MOVIE 43, men ikke en mere skuffende. For med navne som Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry og Naomi Watts har man lov til at stille forventningerne højt. Instruktøren Peter Farrelly har da også tidligere kunnet mobilisere et grin eller to hos publikum – omend altid med vægt på dårlig smag. I "Vild med Mary" var det sperm i håret og i "Dum og Dummere" var det en tunge, der frøs fast.

I MOVIE 43 forsøger Dennis Quaid at sælge sine usmagelige filmideer, der så visualiseres i en grad, at man sidder og længes efter filmcensur. At smagløsheden allerede fra starten sætter ny rekord kan være slemt nok, men at filmen tilmed virker pinligt umorsom er katastrofalt.

Skuespillerne har formodentligt være til at lokke enten af økonomiske grunde eller ud fra en professionel nysgerrighed. For der er helt klart scener i denne film, som de aldrig har spillet før, som de aldrig burde have spillet. og som de gudskelov aldrig kommer til at spille igen.

MOVIE 43 er med andre ord en af filmsæsonens virkelige rædsler, som man i den grad må advare folk imod at bruge penge på.