Månedens TV-serie:

MENNESKER OG MOSEFUND

(TV2 ØSTJYLLAND)

★★★★★☆

Lokal TV kan også have interesse udenfor lokalområdet, hvis såvel kvalitet som relevans er til stede. Og det synes at være tilfældet med TV2 Østjyllands nye programserie MENNESKER OG MOSEFUND, som man allerede nu kan snuse til på http://www.tv2oj.dk/mennesker_og_mosefund

Her stilles skarpt på en række museer og ikke mindst på de mennesker, der arbejder der. Med Dorte Søholm som en lun, myndig og videbegærlig vært kommer vi ind i en række minisamfund, der emmer af gode fortællinger og som også rent visuelt virker tillokkende. Selvom disse steder befolkes af en del særlinge, så kommer man her til at holde af nørderne, fordi det viser sig at være folk, der faktisk ved noget og kan formidle deres viden.

MENNESKER OG MOSEFUND skaber også lyst til at besøge disse steder for at gå på opdagelse – hvad enten det er blandt døde dyr på Naturhistorisk Museum eller i kødgryderne på Gammel Estrup.

Det første af foreløbig 12 programmer sendes d. 4. september kl. 19.55 på TV Østjylland, og tager sit udgangspunkt i Herregårdsmuseet på Djursland. De følgende onsdage kan man så glæde sig til at besøge bl.a. Spejdermuseet, Museum Jorn, Siamesisk samling og Kvindemuseet – kun afbrudt af kommunevalget.

http://www.tv2oj.dk/mennesker_og_mosefund