Månedens mad-event: DANISH MINIES

★★★★★☆

Canapéen oplever i disse måneder en renaissance, og den trend afspejler sig nu ved torvehallerne, hvor DANISH MINIES er rykket ind.

Beboerne i Gentofte kender allerede navnet, for her har man længe kunnet nyde dansk mad i miniformat. Men med åbningen af en bod med DANISH MINIES i torvehallerne, står canapéen overfor sit folkelige gennembrud.

De små cupcakes har toppet i Danmark, så det er kun rimeligt, at andre kulinariske nydelser får en chance i miniformat. For som det hedder: “Small is the new Big”.

Hvad enten man er til kongekrabbe i svøb eller nytårstorsk i baconskål, så kan DANISH MINIES hjælpe, og man bør ikke gå glip af deres version af Sol over Gudhjem: Blidt røget forelfilet på rugbrød med sprød radise, rød- og purløg samt en let saltet vagtelæggeblomme.

Er man ikke til fisk, så er der mindst ligeså mange alternativer. Hvad med en minitartelet fyldt med flødekogt kylling og asparges? Eller en klassisk gang æbleflæsk eller Brændende kærlighed?

DANISH MINIES er også leveringsdygtig i lidt sødt hvad enten man er til små kartoffelkager eller rabarber trifli.

Thy fadøl klæder i den grad DANISH MINIES, og man kan naturligvis også få flere former for kaffe som ledsager til det søde. DANISH MINIES leverer også til selskaber etc., men først bør man unde sig selv en tur til boden i torvehallerne eller tjekke hjemmesiden www.danishminies.dk