THE INTERNSHIP

★★☆☆☆☆

Den største fejl ved THE INTERNSHIP er i virkeligheden navnet. Den burde have heddet GOOGLE.COM for magen til skamløs "product-placement" har man ikke set siden "Brand-Børge rykker ud" – engang i 70erne.

Faktisk har man mistanke om, at Google ikke blot har sponsoret, men på det nærmeste financieret hele filmen, og det synes faktisk at være det mest spændende ved THE INTERNSHIP. For er det en forsmag på det nye Hollywood, hvor "Macdonalds – The Movie" ikke blot forbliver en joke, men fremstår som en reel mulighed ?

Vince Vaughn og Owen Wilson spiller to fyrede fjollehoveder, der tager imod et tilbud om et træningskursus på verdens bedste arbejdesplads…som naturligvis hedder Google…

Vince Vaughn har selv både skrevet og produceret, og desuden tildelt sig selv den bedste af hovedrollerne, som heldigvis ligger indenfor hans relativt begrænsede skuespillertalent. Owen Wilson nøjes ikke med at gå en af de kvindelige ansatte på nerverne, men også publikum.
En række nye ansigter, blandt dem Dylan O’Briens, lyser op, og habile folk som John Goodman og Will Ferrell leverer en forventelige gang rustik komik.

Shawn Levy instruerer ganske fermt rent teknisk, men det ændrer ikke ved at GOOGLE.COM… nåååe nej, THE INTERNSHIP fremstår som en klam fidus.