NEW YEAR’S EVE

★★★☆☆☆

Efter den kommercielle succes med ensemblefilmen VALENTINE’S DAY er turen nu kommet til nytårsaften. Igen følger vi en gruppe menneskers problemer med kærligheden på en åbenbart skælsættende dag og løjerne er vanen tro krydret med en hob af stjerne, så stor som man ellers kun findes i katastrofefilm. Helt så galt går det dog ikke her, selvom manuskriptforfatteren godt kunne have givet de medvirkende materiale med bare en smule mere substans.

Bedst er en lille sød romance mellem Zac Afron og Michelle Pheiffer, og gamle Hector Elizondo lyser op i bogstaveligste forstand, mens det er trist at gense en atter uinspireret Robert de Niro ligesom ferske Kathine Heigl og mekaniske Sarah Jessica Parker også trækker ned. Man konstatere, at Abigail Breslin ikke længere er "Little Miss Sunshine", hvorimod Bon Jovi stadig ligner en hårdt prøvet teenager, når han gir et par popsange.

2 timer er rigelig med tid, selv i stjerneselskab, men New Year’s Eve skal nok glæde et ungt publikum og er da også harmløs underholdning.