BULLET TO THE HEAD

★☆☆☆☆☆

Film som "Amour" og "KVartetten" vidner om, at man også på film kan møde sin alderdom med værdighed. Men intet virker mere patetisk end aldrende action-stjerner, der forgæves forsøger at holde liv i helte-myten.

I BULLET TO THE HEAD får vi en række billeder af den unge Stallone, for lige at minde publikum om at vi har med en næsten levende legende at gøre. Men hårfarvning, ansigtsløftninger og generel genoptræning kan ikke skjule, at Sylvester Stallone er stivnet i en uklædelig maske. Replikkerne falder desuden tungt og monotont også fra hans medspillere, og det virker næsten tragisk at se det tidligere ungdomsidol Christian Slater i denne B-film. Filmen kompromiterer dog primært instruktøren Walther Hill i sin primitive vekslen med vold, lummer lir og ufrivilig komik.

Hvorfor skal vi partou se alle filmflops med ringvrag som Mel Gibson, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger og nu Sylvester Stallone, mens kvalitetsfilm fra hele kloden går vores næse forbi? Hvorfor ikke gøre en indsats for film, der fortjener det fremfor film, der får en til at miste lysten til at gå i biografen?

Det forekommer lige så formålsløst at købe billet til BULLET TO THE HEAD som at skyde sig selv i hovedet.