THE LAST STAND

★★☆☆☆☆

Arnold Schwarzenegger er tilbage i de danske biografer, men man kan ikke påstå, at man har savnet ham. Og han virker da også endnu mere træt og tør som action-mand, end man husker det. Måske derfor har man forsøgt at smugle flere regulære spillescener ind i THE LAST STAND – dog uden held. For Schwarzenegger har ikke udviklet sig som karakterskuespiller.

Et par effektive bilræs og et langt opgør til sidst afslører, at instruktøren Jee-Woon Kim i det mindste kan sit kram rent
teknisk og at han rummer en smule lune. Men historien fænger aldrig, han interesserer sig overhovedet ikke for filmens kvindelige karakterer og får i det hele taget ikke meget ud af sit stjernehold.

Eduardo Noriega og Johnny Knoxville basker tilsyneladende rundt i blinde, og kun Rodrigo Santoro (Love Actually) har øjeblikke med ægthed og følelse. Men selv ikke set i nostalgiens skær står Schwarzenegger og THE LAST STAND til at redde, og man håber inderligt – også for ham selv – , at det bliver sidste gang, at gamle Arnold står øverst på rollelisten.