MÅNEDENS RESTAURANT:

BDR. PRICE

★★★★★☆

De flittige brødre James og Adam Price har udvidet deres første restaurant med hvad de selv meget beskedent betegner som en "spisestue".

Et overdådigt lokale med højt til loftet udstyret med en lille håndfuld formidable lysekroner og en rødklædt trappe, der synes skabt til en storladen entré. Og på vægene finder man en række vidunderlige teaterbilleder og tegninger – ikke mindst af brødrenes smukke moder, skuespillerinden Birgitte Price (født Bruun).

Her vil man kunne indtage Price-brødrenes julemad, mens man i den øvrige del af restauranten stadig kan nyde "a la carte". Retterne på kortet skifter løbende, og er præget af faderen John Prices forkærlighed for det franske køkken. Det vil sige, at man kan være heldig at finde både fiskesuppe, frois gras samt en udsøgt krappesalat.

Man kan også vælge at kombinere TIvolis julemarked med et besøg i brødrenes anden restaurant ved siden af Tivolis glassal. Restauranten i Tivoli knytter sig mere til det danske køkken, som brødrene Price lærte at elske via deres mormors familie. Man kan håbe på, at brødrenes allerede legendariske Tivoli-kage ikke er udsolgt, for den er hele indgangsbilletten til Tivoli værd.