YOUR SISTER’S SISTER

★★★☆☆☆

Lynn Shelton regnes med rette for en begavet manuskriptforfatter med sans for originale historier og rap dialog. Desværre har hun også den skideirriterende vane, at hun ofte bare lader sine karakterer tale og tale uden at have noget væsenligt at sige.

Det kan der naturligvis være en pointe i, men omvendt må der være mere berigende måder at lære om livets tomhed på. I den stærkt overvurderede "Humpday" ævler to fyre i een uendelighed om hvorvidt de skal prøve at have sex med hinanden.

Lynn Shelton får dog fra tid til anden brudt ordstrømmene i YOUR SISTER’S SISTER, og rent billedmæssigt åbnes filmen op, da en mand, hans elskede og dennes lesbiske søster fortrækker til et smukt sommerhus for at slikke deres sjælelige sår.

Man kan undre sig over, hvorfor den fjogede Mark Duplass bliver genstand for så megen opmærksomhed fra de to flotte piger, da han forekommer såre ordinær. Så er der mere fut i den lesbiske søster, som Rosemary Dewitt giver både sødme, intelligens og vid. Det kan atter engang være svært at stå for Emily Blunt – denne gang som den kærlige og sårbare kvinde, der uanet kaster sin udkårne i armene på søsteren.

YOUR SISTER’S SISTER fremstår som en lettere forfriskende independent-movie, og et skridt i den rigtige retning for Shelton. Men der forbliver også noget fortænkt over filmen, som selv to veloplagte skuespillerinder ikke kan fjerne.