MIN SØSTERS BØRN ALENE HJEMME

★☆☆☆☆☆

Stop! Ikke flere tak! Hvorfor skal danske børn primært udsættes for mere og mere fade serieprodukter. Det er kun nogle få årtier siden, at danske børnefilm var blandt verdens mest anerkendte, men produceres der ikke bare uden visioner men tilsyneladende uden ansvar. For selvom MIN SØSTERS BØRN ALENE HJEMME ligner harmløs underholdning, er det åndelig fornedrelse af dine børn, hvis du udsætter dem for den slags.

Peter Mygind spiller så manieret, at man ville ønske, at han var taget med børnenes forældre på ferie. Men istedet agerer han kok i Hotel Hyggely (!) støttet af sine små nevøer og niecer, så de kan få tjent penge nok til at lave faderens smadrede bil.

Louise Mieritz (med morsom polsk accent) prøver med ringe assistance at stjæle pengene, men der skal mere end en sjov accent til at løfte den film, og selv inspiration fra den amerikanske kassesucces "Alene hjemme" hæver ikke denne Martin Miehe-Renards film til bare et middelmådigt niveau. Der må være andet du og dine børn kan bruge vinterferien på…