ET DUKKEHJEM

★★★★★☆

Duoen Fix & Foxy bringer i samarbejde med truppen Teatergrad Henrik Ibsens ET DUKKEHJEM ind i et privat hjem. Lejlighedens indehaverer, et ungt ugift par, får tildelt rollerne som Nora og Torvald, og med støtte replikker fra tre behjælpelige skuespillere oplever vi nu ET DUKKEHJEM – helt tæt på.

De tre professionelle skuespillere varetager ligeledes stykkets biroller: Således agerer Rolf Hansen en ret indsmigrende udgave af Doktor Rank, Lise Lauenblad fremstår som den kæreste Fru Linde, og Pelle Nordhøj Kann en fæl Krogstad.

Over 30 mennesker på besøg i en et-værelset lejlighed må være overvældende – ikke mindst for den lille families to katte, men alt forløber forbløffende uproblematisk. Vores værter denne aften har en charmerende uskyld og man imponeres over de professionelle skuespilleres evne til at holde det store drama igang – samtidig med at de skal spille deres roller.

ET DUKKEHJEM bliver således i Tue Biering og Jeppe Kristensens iscenesættelse en forfriskende ny måde at opleve Ibsens klassiker på.