PETER PEDAL: PÅ EVENTYR I JUNGLEN

★★★☆☆☆

Den tredje af de nye spillefilm om Peter Pedal bringer den nuttede men også lidt frække abe tilbage til sine rødder i Afrikas jungle. Men først skal han på en lille rummission, hvor satelitter og rumkapsler er faretruende nær på at hægte de mindste af. Men heldigvis kommer Peter Pedals skarnsstreger i vejen, og han må nødlande blandt junglens vilde dyr sammen med sin ven, manden med den gule hat.

Det varer naturligvis ikke længe før Peter Pedal smelter alles hjerter med sit umiddelbare væsen og sin hjælpsomhed. De små publikummer lærer Afrikas dyr at kende, og filmen har en vis spænding og virker langt mindre agggressiv og larmende end så mange andre mere prangende Hollywood-produktioner.

Filmens iørefaldende sange forløses flot af bl.a Jakob Sveistrup og Laus Høybye (sidstnævnte lægger også stemme til karakteren Andrew).

Peter Pedal (Eller "Curious (Nysgerrige) George" som han hedder på engelsk) ytrer sig primært gennem lyde, hvorfor han ikke figurerer på den danske rolleliste, men Caspar Phillipson leverer en nydelig udgave af manden med den gule hat.

PETER PEDAL: PÅ EVENTYR I JUNGLEN er instrueret af Phil Weinstein, der vandt en Emmy for en populær kortfilm om Peter Plys for næsten 10 år siden. Denne film vil ligeledes spræde glæde gøre hos småfolk i alderen 4 til 6 år – også i de danske biografer.