LOGOLAND AFTER DARK

★★★★☆☆

Overvågningstemaet har allerede sat sit præg på den nye sæson. Både på Mungo Park og nu Frederiksbergscenen indgår aflytning af småbørn i åbningsforestillingernes koncept, hvilket i grunden siger mere om de voksne end om børnene.

Skuespilleren Anders Juul, der for nogle år siden hittede på Frederiksbergscenen i “Pornotopia”, har udarbejdet manuskriptet i samarbejde med Per Helge Sørensen, manden bag succes-forestillingen “Djøf med løg(n)”. Juul anvender i LOGOLAND AFTER DARK sit eget navn, men det bliver dog snart klart, at karakteren Anders Juul er ude på et skråplan. Han ser sin lille datters tyveri som en konsekvens af den manipulation vi udsættes for af de multinationale selskaber. Snart lægger han sig ud med hele børnehaven og samleveren, for til sidst at kidnappe datteren.

Emil Hansen har instrueret denne underholdende og lidt opkørte forestilling uden dog helt at nå samme satiriske niveau som Lollikes “All Your Dreams Come True”. Men Anders Juul investerer virkelig sig selv rent fysisk iført såvel underbukser som Hello Kitty-kostume, selvom hans diktion ryger en smule, når han bliver for ivrig.

Manuskriptforfatterne bør dog spørge sig selv, hvordan man kan høre på faderens lydoptagelse, at datteren tørrer sine tårer bort…?