MY BIG FAT GREEK WEDDING 2

★★☆☆☆☆

Hvad har de stakkels grækere dog gjort, at de skal udsættes for den hån, som denne film er. Har de det ikke svært nok i øjeblikket? Vel var den første film ikke ligefrem nogen sofistikeret romantisk komedie, men den grovkornede karikaturkomik, som grækerne udsættes for her grænser til racisme.

Nia Vardalos, der også har skrevet filmens flove manuskript, har ikke haft for meget at lave de sidste 15 år, siden "My Big Fat Greek Wedding" hittede. Så nu prøver hun at puste liv i karrieren med en helt igennem tåbelig to’er.

En velbalsameret… sorry… velkonserveret John Corbett dukker atter op, men det er hverken hans og Nias bryllup eller datterens, som filmen handler om, men svigerforældrenes! For de blev nemlig ikke gift alligevel for godt 40 år siden, og tænk hvis nogen opdagede det???

Konceptet forekommer så forvrøvlet, at man kun kan ryste på hovedet. Der krydsklippes desuden mellem datterens skolefest og forældrenes bryllupsceremoni, selvom den ene scene foregår om aftenen og den anden om dagen…

Filmens to stjerner går til deling mellem Lainie Kazan, der serverer robust charme og filmens eneste rørende øjeblik, og Andrea Martin, som giver os en vis fornemmelse af, hvorfor hun er en Tony-belønnet Broadway-skuespiller.

Men ellers fremstår MY BIG FAT GREEK WEDDING 2 i Kirk Jones’ instruktion ligeså tillokkende som en gang harsk moussaka.